Бодита и гащеризони

 

Покажи
Ред

Бебешки гащеризон Minibanda

Бебешки гащеризон в нежен кремав цвят от органичен памук за момиче на италианската марка Minibanda.Сладка бродерия панделки и закопчаване на гърба с тик-так копчета. Копченца и от вътрешната страна на крачолите.Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 100% органичен памук..

49,90 лв.

Бебешки бежов плюшен гащеризон iDO

Бебешки бежов плюшен гащеризон с бродерия на зайчета и мече на италианската марка iDO.Удобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Унисекс модел.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:80% памук, 20% полиестер..

59,90 лв.

Бебешки гащеризон Minibanda

Бебешки гащеризон за момиче от кадифе с яка. Бродерия отпред. Отвор отзад и от вътрешната страна на крачола с копчета за лесно обличане.Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 57% памук, 40% полиестер, 3% еластанМарка: Minibanda ИталияКолекция: Есен/Зима 2023/2024..

59,90 лв.

Бебешки гащеризон за момиче

Бебешки гащеризон за момиче на италианската марка iDO.Изработе от висококачествена памучна материя. Сладък десен на зайчета и предно закопчаване с тик-так копчета.Комбинирайте с шапка и лигавник от същата серия.Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Бебешки гащеризон плюшен iDO

Бебешки плюшен гащеризон с волани на италианската марка iDO.Удобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:75% памук, 25% полиестер..

59,90 лв.

Бебешки гащеризон с пеперуда за момиче

Бебешки гащеризон за момиче от еластично памучно трико. Двуцветен модел от една част с крачета. Волани на талията и апликация с панделка отпред. Щампа и апликация пеперуда. Отвор отзад и от вътрешната страна на крачола с копчета за лесно обличане.Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Бебешки комплект iDO от две бебешки бодита

Бебешки комплект, състоящ се от две бебешки бодита iDO с къс ръкав от 100% памучно трико с копчета на рамото и вътрешната страна  за лесно обличане.Моделът е унисекс.Състав: 100% памук..

48,00 лв.

Бебешки комплект за новородено iDO

Бебешки комплект за момиченце от меко еластично памучно трико на италианската марка iDO.Горна част -блузка е с дълъг ръкав с апликация на зайче и сърце.Странично закопчаване с тик-так копчета.Бежовото панталонче е с десен на сърца и с удобна еластична талия.Красиво опакован в луксозна подаръчна кутия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

59,90 лв.

Бебешки комплект със зайче и панделка

Бебешки комплект за момиченце от меко еластично памучно трико на италианската марка iDO.Горна част -блузка е с дълъг ръкав с бродерия на зайче и апликация с панделка и сърце.Волан в долната част и тик-так копчета на гръбчето за удобно обличане.Розовото панталонче има еластична талия и апликация сърце.Красиво опакован в луксозна подаръчна кутия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Бебешки плюшен гащеризон за момиче

Бебешки плюшен гащеризон на италианската марка Everything Must ChangeУдобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:78% памук, 22% полиестерМарка: Everything Must Change ИталияКолекция: Есен/Зима 2023/2024..

58,90 лв.

Бебешки плюшен гащеризон с пате

Бебешки плюшен гащеризон с якичка и декоративна апликация пате на италианската марка Everything Must ChangeУдобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:78% памук, 22% полиестерМарка: Everything Must Change ИталияКолекция: Есен/Зима 2023/2024..

58,90 лв.

Бебешки плюшен гащеризон със зайчета iDO

Бебешки бял плюшен гащеризон с бродерия на зайчета на италианската марка iDO.Удобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Унисекс модел.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:80% памук, 20% полиестер..

49,90 лв.