iDO


Покажи
Ред
Анцуг iDO за момче New

Анцуг iDO за момче

Долнище на анцуг iDO за момче от еластичен памучен полар. Тези панталони имат еластична талия и връзки за регулиране на талията,  и щампа на крачола.Състав: 70 % памук, 30% полиестерМарка: iDO ИталияКолекция: Есен/Зима 2023/2024..

59,90 лв.

Бебешка унисекс шапка със зайчета

Бебешка плюшена шапка в стил beanie, с бродерия на зайче. Кадифено-мека подплата от памучно трико. Унисекс модел.Състав: 80% памук, 20% полиестер..

24,90 лв.

Бебешка шапка за момиче с панделка

Бебешка шапка за момиченце на италианската марка iDO, от еластично памучно трико.Моделът  има панделка отпред.Състав: 95% памук, 5% еластан..

24,90 лв.

Бебешка шапка за момиче с панделка

Бебешка шапка за момиченце на италианската марка iDO, от еластично памучно трико. Моделът  има панделка отпред.Състав: 95% памук, 5% еластан..

24,90 лв.

Бебешка шапка за момиче със зайчета iDO

Бебешка шапка iDO от еластично памучно трико с двоен възел в горната част и шарка на зайчета.Състав: 95% памук, 5% еластан..

24,90 лв.

Бебешка шапка с панделка iDO

Бебешка шапка модел боне за момиче от меко еластично памучно трико.Моделът е украсен с къдрички и панделка.Състав: 95% памук, 5% еластан..

24,90 лв.

Бебешки бежов плюшен гащеризон iDO

Бебешки бежов плюшен гащеризон с бродерия на зайчета и мече на италианската марка iDO.Удобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Унисекс модел.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:80% памук, 20% полиестер..

59,90 лв.

Бебешки гащеризон iDO за момче

Бебешки гащеризон за бебе момче от еластично памучно трико. Странично предно закопчаване с тик-так копчета.Цял принт на сладки животни. Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Бебешки гащеризон за момиче

Бебешки гащеризон за момиче на италианската марка iDO.Изработе от висококачествена памучна материя. Сладък десен на зайчета и предно закопчаване с тик-так копчета.Комбинирайте с шапка и лигавник от същата серия.Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Бебешки гащеризон плюшен iDO

Бебешки плюшен гащеризон с волани на италианската марка iDO.Удобни отвори на гърба и вътрешната част на крачола с тик-так копчета.Предлагат се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав:75% памук, 25% полиестер..

59,90 лв.

Бебешки гащеризон с пеперуда за момиче

Бебешки гащеризон за момиче от еластично памучно трико. Двуцветен модел от една част с крачета. Волани на талията и апликация с панделка отпред. Щампа и апликация пеперуда. Отвор отзад и от вътрешната страна на крачола с копчета за лесно обличане.Предлага се в луксозна кутия, подходяща за подарък.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Бебешки комплект iDO от две бебешки бодита

Бебешки комплект, състоящ се от две бебешки бодита iDO с къс ръкав от 100% памучно трико с копчета на рамото и вътрешната страна  за лесно обличане.Моделът е унисекс.Състав: 100% памук..

48,00 лв.