Къси панталони, бермуди

 

Покажи
Ред

TRYBEYOND Детски къси панталони

Къси панталони за момче на TRYBEYOND Италия от колекция Пролет-Лято 2022.Тънка и комфортна памучна материя.Удобна ластична талия. Два предни два задни джоба.Състав: 100% памук..

35,50 лв.

TRYBEYOND Елегантни къси панталони за момче

Елегантни къси панталони от стреч поплин на Birba TRYBEYOND Италия.Два предни и два задни джоба. Закопчаване с копче и цип. Талията се регулира.Състав: 98% памук, 2% еластан..

49,40 лв.

TRYBEYOND Къси панталони за момче

Къси панталони за момче на TRYBEYOND Италия от колекция Пролет-Лято 2022.Ефектен дизайн, страничен кант и рипсен ластик на талията в неоново зелено.Качествена и комфортна памучна материя.Удобна ластична талия и връзки за регулиране.Два предни джоба.Състав: 100% памук..

46,90 лв.

TRYBEYOND Къси панталони от трико

Детски къси панталони от трико за момче от TRYBEYOND Италия от колекция Пролет-Лято 2022.Мека, комфортна и качествена памучна материя.Удобна ластична талия и връзки за регулиране. Два предни джоба и принт в основата на единия крачол.Състав: 100% памук..

25,50 лв.

TRYBEYOND Къси панталони трико

Къси пантаони за момчета от трико на италианската марка TRYBEYOND от колекция Пролет-Лято 2022.Комфортна и качетсвена памучна материя.Удобна ластична талия и връзки за регулиране.Свеж цветен принт в долната част на единия крачол.Два странични джоба.За цялостна визия комбинирайте с тениски от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

26,70 лв.

TRYBEYOND Къси червени панталони

Детски къси панталони от трико за момче от TRYBEYOND Италия от колекция Пролет-Лято 2022.Мека, комфортна и качествена памучна материя.Удобна ластична талия и връзки за регулиране. Два предни джоба и принт в основата на единия крачол.Състав: 100% памук..

25,50 лв.

Бермуди за момче от трико

Модерни бермуди за момче от меко памучно трико,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Trybeyond.Моделът има комфортна еластична талия и връзки за регулиране.Щампа надпис от едната страна и един джоб отпред.За цялостна модерна визия комбинирайте с тениски от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

49,90 лв.

Детски бански момче TUC TUC -15%

Детски бански момче TUC TUC

Детски бански за  момче TUC TUC.Състав: 100% полиестер..

47,00 лв. 39,95 лв.

Детски бермуди Birba

Детски бермуди от лен за момче от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Birba Trybeyond.Моделът e класически и елегантен, има два предни и два задни джоба.Талията се регулира с вътрешен ластик и копче.За цялостна визия комбинирайте с тениски и ризки от колекцията на марката.Състав: ..

49,90 лв.

Детски бермуди Trybeyond

Модерни бермуди за момче от меко памучно трико,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Trybeyond.Моделът има комфортна напълно еластична талия и връзки за регулиране.Щампа надпис в долната част на крачола и два предни джоба.За цялостна модерна визия комбинирайте с тениски от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

45,90 лв.

Детски бермуди за момчета Birba

Детски бермуди от 100% памук поплин за момче от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Birba Trybeyond.Моделът e практичен и удобен, има два предни и два задни джоба.Талията е изцяло на ластик.За цялостна визия комбинирайте с тениски и ризки от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

32,90 лв.

Детски бермуди на райета Birba

Детски бермуди на райета за момче от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Birba Trybeyond.Моделът e класически и елегантен, има два предни и два задни джоба.Талията се регулира с вътрешен ластик и копче.За цялостна визия комбинирайте с тениски и ризки от колекцията на марката.Състав: 98% памук, 2% еластан..

49,90 лв.