НОВА Колекция Пролет/Лято 2023


Покажи
Ред

Бермуди за момче Trybeyond

Бермуди за момче от мека еластична материяот колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Trybeyond.Моделът e Regular fit, има два предни и два задни джоба.Закопчаване  с цип и копче.Талията се регулира с вътрешен ластик и копче.За цялостна визия комбинирайте с тениски и ризки от колекцията на марката.Състав: 98% памук, 2% еластан..

54,90 лв.

Бермуди за момче от трико

Модерни бермуди за момче от меко памучно трико,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Trybeyond.Моделът има комфортна еластична талия и връзки за регулиране.Щампа надпис от едната страна и един джоб отпред.За цялостна модерна визия комбинирайте с тениски от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

49,90 лв.

Детска блузка с куче Birba

Детска блуза с дълъг ръкав за момче и щампа куче на италианската марка Birba, колекция Пролет/Лято 2023.Висококачествена памучна материя и отлична изработка.Лента на ръкавите в камуфлажен десен. Тик-так копчета на гърба за лесно и удобно обличане.Страхотен избор за комбиниране са панталони и дънково яке от колекция Пролет/Лято 2023. Ще ги откриете в галерията.Състав: 100% памук..

36,50 лв.

Детска поло блузка Birba

Детска поло блузка за момче със синя яка на италианската марка Birba Trybeyond.Състав: 100% памук..

44,90 лв.

Детска риза Oxford Birba

Детска риза от оксфорд плат с бродирани детайли в долната част,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианският бранд Birba.За цялостна модерна визия комбинирайте с панталони и тениски отколекцията на марката.Състав: 100% памук..

49,90 лв.

Детска риза за момче Birba

Детска ризка за момче с къс ръкав на италианската марка Birba Trybeyond, колекция Пролет/Лято 2023.Изработена от мека памучна материя chambray  с десен на кактуси.Страхотен избор за комбиниране са дънки и къси панталони от колекцията на Birba.Състав: 100% памук..

49,80 лв.

Детска риза от поплин Birba

Детска риза от 100% памук поплин с бродирани детайли BRB в синьо в долната част,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианският бранд Birba.За цялостна модерна визия комбинирайте с панталони и дънки от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

49,90 лв.

Детска риза от поплин Trybeyond

Детска риза от 100% памук поплин с бродирани детайли TBY в синьо в долната част,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианският бранд Birba.За цялостна модерна визия комбинирайте с панталони и дънки от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

67,90 лв.

Детска ризка за момче Birba

Детска ризка за момче от памук поплин и десен на рачета от колекция Пролет/Лято 2023на италианската марка Birba.Възможност за навиване на ръкавите в къс вариант.За цялостна модерна визия комбинирайте с тениски и бермуди от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

49,90 лв.

Детска тениска BIARRITZ

Модерна тениска за момче с щампа и надписи,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка BIRBA TRYBEYOND.Изработена от висококачествена памчуна материя.Страхотен избор за комбиниране са дънки и панталони от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

52,90 лв.

Детска тениска Big City Life

Детска бяла тениска за момче на италианската марка Everything Must Change.Изработена от меко памучно трико.Има щампа цветен надпис "Big City Life".Състав: 100% памук..

42,90 лв.

Детска тениска Hello Birba

Детска тениска за момче с щампа и надпис на италианската марка Birba, колекция Пролет/Лято 2023.Изработена от 100% памучна материя.Две тик-так копчета на едното рамо за лесно и удобно обличане.За цялостна визия съчетайте с къси панталонки от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

32,90 лв.