Тениски и ризи с къс ръкав

 

Покажи
Ред

Детска поло тениска

Тъмно синя поло тениска Sarabanda за момчета с рипсена яка и маншети.Изработена от висококачествена памучна материя.Закопчава се с копчета отпред,Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Детска поло тениска

Бяла поло тениска Sarabanda за момчета с рипсена яка и маншети.Изработена от висококачествена памучна материя.Закопчава се с копчета отпред,Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,90 лв.

Детска поло тениска

Бяла поло тениска Sarabanda за момчета с рипсена яка и маншети.Изработена от висококачествено памучно пике.Закопчава се с копчета отпред,Състав: 100% памук..

45,90 лв.

Детска поло тениска

Червена поло тениска Sarabanda за момчета с рипсена яка и маншети.Изработена от висококачествено памучно пике.Закопчава се с копчета отпред,Състав: 100% памук..

45,90 лв.

Детска поло тениска

Тъмно синя поло тениска Sarabanda за момчета с рипсена яка и маншети.Изработена от висококачествено памучно пике.Закопчава се с копчета отпред,Състав: 100% памук..

45,90 лв.

Детска риза за момче Birba

Детска ризка за момче с къс ръкав на италианската марка Birba Trybeyond, колекция Пролет/Лято 2023.Изработена от мека памучна материя chambray  с десен на кактуси.Страхотен избор за комбиниране са дънки и къси панталони от колекцията на Birba.Състав: 100% памук..

49,80 лв.

Детска риза с къс ръкав

Момчешка риза Sarabanda с къс ръкав от еластичен памучен поплин. Прилепнал модел със закопчаване с копчета и джоб на гърдите. Този артикул е част от колекцията S Premium Sarabanda, предназначена да облече момчетата при по-официални поводи.Състав: 98% памук, 2% еластан..

59,90 лв.

Детска тениска Big City Life

Детска бяла тениска за момче на италианската марка Everything Must Change.Изработена от меко памучно трико.Има щампа цветен надпис "Big City Life".Състав: 100% памук..

42,90 лв.

Детска тениска iDO

Детска бяла тениска за момче с цветтна щампа  Sarabanda.Изработена от висококачествена памучна материя.Две тик-так копчета на едното рамо за лесно и удобно обличане заразмери от 12 месеца до 3 години.Състав: 100% памук..

32,90 лв.

Детска тениска Los Angeles

Детска тениска за момче с принт и надпис "Los Angeles" на италианската марка Trybeyond,от колекция Пролет/Лято 2023. Изработена от меко и качествено памучно трико.За цялостна  модерна визия комбинирайте с панталон, бермуди и дънкиот колекцията на марката.Състав: 100% памук..

42,90 лв.

Детска тениска NY CLUB

Модерна тениска за момче с щампа NY CLUB и бяла лената на ръкавитеот колекция Пролет/Лято 2023 на италианския бранд BIRBA TRYBEYOND.Изработена от висококачествена памучна материя.Състав: 100% памук..

43,90 лв.

Детска тениска Planet is the best home

Детска тениска за момче с щампа и надпис Planet is the best home, от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Birba Trybeyond.Изработена от 100% памучна материя.Страхотен избор за комбиниране са дънки, панталони и горни части от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

43,90 лв.