Тениски и ризи с къс ръкав

 

Покажи
Ред

TRYBEYOND Детска бяла тениска

Mодерна бяла тениска за момче с надписи и ефектен дизайн от TRYBEYOND Италия.Състав: 100 % памук..

29,00 лв.

Детска поло блузка Birba

Детска поло блузка за момче със синя яка на италианската марка Birba Trybeyond.Състав: 100% памук..

44,90 лв.

Детска риза за момче Birba

Детска ризка за момче с къс ръкав на италианската марка Birba Trybeyond, колекция Пролет/Лято 2023.Изработена от мека памучна материя chambray  с десен на кактуси.Страхотен избор за комбиниране са дънки и къси панталони от колекцията на Birba.Състав: 100% памук..

49,80 лв.

Детска тениска Big City Life

Детска бяла тениска за момче на италианската марка Everything Must Change.Изработена от меко памучно трико.Има щампа цветен надпис "Big City Life".Състав: 100% памук..

42,90 лв.

Детска тениска Los Angeles

Детска тениска за момче с принт и надпис "Los Angeles" на италианската марка Trybeyond,от колекция Пролет/Лято 2023. Изработена от меко и качествено памучно трико.За цялостна  модерна визия комбинирайте с панталон, бермуди и дънкиот колекцията на марката.Състав: 100% памук..

42,90 лв.

Детска тениска NY CLUB

Модерна тениска за момче с щампа NY CLUB и бяла лената на ръкавитеот колекция Пролет/Лято 2023 на италианския бранд BIRBA TRYBEYOND.Изработена от висококачествена памучна материя.Състав: 100% памук..

43,90 лв.

Детска тениска Planet is the best home

Детска тениска за момче с щампа и надпис Planet is the best home, от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Birba Trybeyond.Изработена от 100% памучна материя.Страхотен избор за комбиниране са дънки, панталони и горни части от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

43,90 лв.

Детска тениска Think Green

Модерна тениска за момче с щампа и надпис Think Green от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка Birba Trybeyond.Изработена от висококачетсвена памучна материя.Състав: 100% памук..

40,90 лв.

Детска тениска YF 25

Модерна детска тениска за момче с макро щампа,от колекция Пролет/Лято 2023 на италианската марка BIRBA TRYBEYOND.Изработена от качествена и мека памучна материя.За цялостна визия комбинирайте с дънки и къси панталони от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

32,90 лв.

Детска тениска за момче

Детска бяла тениска за момче на италианската марка Everything Must Change.Изработена от меко памучно трико.Има щампа в стил графити, жълта стрелка и надпис "завий тук".Състав: 100% памук..

36,90 лв.

Детска тениска за момче Birba

Детска тениска за момче с цветна щампа надписи на италианската марка Birba, колекция Пролет/Лято 2023.Изработена от 100% памучна материя.Две тик-так копчета на едното рамо за лесно и удобно обличане.Рипсен детайл в долната част на ръкавите и деколтето.За цялостна визия съчетайте с къси панталонки от колекцията на марката.Състав: 100% памук..

32,90 лв.

Детска тениска за момче Trybeyond

Детска тениска за момче с принт и надписи на италианската марка Trybeyond,от колекция Пролет/Лято 2023. Изработена от меко и качествено памучно трико.Моделът е с модерно двойно деколте и двоен ръкав.За цялостна завършена модерна визия комбинирайте с панталон, бермуди и дънкиот колекцията на марката.Състав: 100% памук..

46,90 лв.