Блузи с дълъг ръкав

Блузи с дълъг ръкав

 

Покажи
Ред

EMC Бяла блузка Happy in Love

EMC Красива бяла блузка за момиче от колекция Пролет/Лято 2022 на италианският бранд Everything Must Change.Изработена от мека и приятна на допир памучна материя, подходяща за пролетта.Блузката е украсена с червено сърце и надпис.Състав: 95 % памук, 5 % еластан..

49,90 лв.

EMC Детска блузка Always sparkle

Детска блузка за момиче в цвят слонова кост на италианската марка Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Стилна декорация в златтист цвят и волан в долната част.Блузката е изработена от меко и комфортно памучно трико.Състав: 95% памук, 5% еластан..

49,60 лв.

EMC Детска блузка Glow

Красива и елегантна детска блузка за момиче на италианската марка Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Изработена от меко и комфортно памучно трико.Прекрасен избор за съчетаване са поли и панталони от колекция Sweet Leopard.Копче на гърба само за размер 92см.(24месеца)Състав: 95% памук, 5% еластан..

45,60 лв.

EMC Детска блузка Glow цвят черен

Красива и елегантна детска блузка в черен цвят за момиче на италианската марка Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Изработена от меко и комфортно памучно трико.Прекрасен избор за съчетаване са поли и панталони от колекция Sweet Leopard.Състав: 95% памук, 5% еластан..

45,60 лв.

EMC Детска блузка It`s a girl world

Стилна детска блузка с дълъг ръкав за момиче на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 2022/2023.Изработена от меко и комфортно памучно трико.Красива декорация сърце в леопардов принт и надпис It`s a Girl world.Чудесен избор за комбиниране са пола с леопардов принт и черен кожен клин.Състав: 95% памук, 5% еластан..

39,60 лв.

EMC Детска блузка с панделки

Детска плътна блузка за момиче в цвят Mint от Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Изработена от меко и комфортно памучно трико, леко ватирано.Ефектно декорирана с 3D панделки от пайети.Закопчаване с две тик-так копчета на гърба.Състав: 95% памук, 5% еластан..

56,80 лв.

EMC Детска бяла блузка

Елегантна детска бяла блузка с обла яка, декорирана с камъчета от Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Изработена от комфортно и меко памучно трико.За удобно и лесно обличане има две тик-так копчета на гърба.Състав: 95%б памук, 5% еластан..

39,80 лв.

EMC Детска риза за момиче

Стилна детска риза за момиче с флорален десен от Everything Must Change.Закопчаване с тик-так копчета на гърба.Състав: 97% полиестер, 3 % еластан..

52,90 лв.

EMC Детска стилна блузка за момиче

Стилна детска блузка с дълъг ръкав и красива декорация от Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Изработена от меко и комфортно памучно трико.Състав: 95% памук, 5% еластан..

47,90 лв.

TRYBEYOND Детска блузка за момиче

Детска блуза за момиче на италианската марка BIRBA TRYBEYOND, от колекция Есен/Зима 22/23.Изработен от прениран памук, с неповторим комфорт при носене.Декорирана със щампа на момиче и мече, възел в долната част.Състав: 95% памук, 5% еластан..

39,50 лв.

TRYBEYOND Детска блузка с принт и пайети

Модерна детска блуза за момиче от пениран памук* на италианската марка BIRBA TRYBEYOND.С принт и големи цветни пайети.Чудесен избор за комбиниране са дънки и панталон от кадифе от колекцията на марката.Състав: 96% памук, 4% еластан*Пенираният памук е изключително мек вариант на памукa, изработен чрез специална обработка на памучните влакна, преди да бъдат вложени в преждата.Този изключително мек и здрав материал е идеален за изработката на всички видове облекло, които се опират в кожата.Структурата на пенирания памук е по-мека, защото в него няма влакна, които стърчат и бодат, освен това всички замърсявания и нечистотии са премахнати от влакното. Освен това, след обработката останалите влакна стоят по-близо едно до друго, в резултат на което се избягва степването и разнищването..

52,90 лв.

Бебешка розова блузка с панделка Everything Must Change

Красива бебешка розова блузка с дълъг ръкав и кокетна декорация-панделка Everything Must Change Италия, колекция Есен/Зима 2021-2022.Състав: 100% памук..

39,00 лв.