Комплекти

Комплекти

 

Покажи
Ред

EMC Бебешки комплект You are lovely

Бебешки комплект с клин за бебе момиче на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 22/23.Блузка с дълъг ръкав в тюркоазено синьо и красива декорация и надпис "You are lovely" в златист цвят.Изработена от меко и удобно памучно трико.Плътно клинче с комфортна еластична талия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

67,90 лв.

EMC Бебешки комплект с клин

Красив бебешки комплект за момиче на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 22/23.Туника в цвят слонова кост и волани на раменете. Сладък принт еленче в бежово, кафяво и тюркоазено синьо, и бляскави златисти детайли.Изработена от меко и удобно памучно трико, леко ватирано.Закопчаване с две тик-так копчета.Клин с комфортна еластична талия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

74,90 лв.

EMC Бебешки комплект с клин My little Princess

Бебешки комплект от две части за момиче на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 2022/2023г.Туника в цвят слонова кост с нежен принт чанти и кутии, с искрящи сребърни детайли и надпис „Моята малка принцеса“.Материята е меко и плътно памучно трико, леко ватирано.Закопчаване с две тик-так копчета на гърба и красива къдричка на деколтето.Розов клин с щампа на тъкан ефект с удобна еластична талия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

78,80 лв.

EMC Бебешки комплект с панталон

Бебешки комплект в нежно розово от две части на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 22/23.Розова блузка с дълъг ръкав, къдрички на ръкавите и сладка декорация.Изработена от меко и удобно памучно трико.Панталон с щампа с тъкан ефект и удобна еластична талия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

79,60 лв.

EMC Бебешки комплект с панталон

Красив бебешки комплект от две части на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 22/23.Туника в цвят слонова кост с волан в долната част и сладка декорация еленче.Изработена от меко и удобно висококачествено памучно трико.Закопчаване с две тик-так копчета.Панталон с комфортна еластична талия и панделка.Състав: 95% памук, 5% еластан..

86,80 лв.

EMC Бебешки комплект с тюлена пола

Стилен бебешки комплект с червена тюлена пола за бебе момиче на италианската марка Everything Must Change, от колекция Есен/Зима 2022/2023.Бяла блузка с дълъг ръкав от меко и удобно памучно трико, декорирана с червени тюлени панделки и златни сърца.Кокетна червена пола на волани от тюл, основа от меко и плътно памучно трико.Състав: 100% памук блузка                100% полиамид пола горна част                  95% памук и 5% еластан вътрешна част..

82,90 лв.

EMC Бебешки комплект с червен клин

Сладък бебешки комплект от две части Everything Must Change Италия, колекция Есен/Зима 2022.Комфортна туника от меко и плътно, леко ватирано памучно трико, красиво декорирана с мечета и бонбони.Меко и удобно клинче в наситено червен цвят с ластична талия, завършващо сладката визия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

59,90 лв.

EMC Бебешки пролетен комплект 2 части

Пролетен бебешки комплект за момиче от две части Everything Must Change Италия.Комплектът е изработен от меко и удобно памучно трико.Бяла блузка с дълъг ръкав с къдрички и красива декорация зайче.Дълъг клин с ластична талия.Състав: 92 % памук, 8 % еластан..

62,90 лв.

EMC Детски комплект BEAUTY с клин

Детски комплект с клин за момиче на италианската марка Everything Must Change, колекция Есен/Зима 22/23.Красива туника в цвят верде и волан с десен на цветя в долната част. Кокетна панделка на деколтето.Изработена от меко и плътно памучно трико.Нежна декорация в златисто и тюркоазено синьо, и бляскави камъчета.Плътен клин с удобна еластична талия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

86,00 лв.

EMC Детски комплект Time to Shine

Детски комплект с клин за момиче от Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Модерна туника в черен цвят и ефектен ръкав, красива декорация чанта и бляскав надпис.Изработена от меко, плътно и комфортно памучно трико, леко ватирано. Клин в леопардов десен с удобна еластична талия.Състав: 95% памук, 5% еластан..

92,60 лв.

EMC Детски комплект с клин

Спортно-елегантен комплект за момиче от две части на италианската марка Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Туника в цвят слонова кост с волан в основата, и декорация бронзово и черно леопардово сърце.Изработена от меко и много приятно на допир памучно трико.Черен клин с удобна еластична талия и страничен кант в бронзов цвят.Състав: 95% памук, 5% еластан..

77,60 лв.

EMC Детски комплект туника и клин

Красив и стилен детски комплект от две части за момиче от Everything Must Change, колекция Есен/Зима 2022/2023.Стилна бяла туника с нежна декорация и волан в основата. Изработена от меко и комфортно памучно трико, леко ватирано.Клин в петролено зелен цвят с еластична талия. Състав: 95% памук, 5% еластан..

82,60 лв.