Общи условия

Ликвидация Minoti с отстъпки до -50% на колекция Есен/Зима 2018. 

Валидност до 16.03.2019г. Не се комбинира с безплатна доставка.

Общи условия


→Как да направя поръчка?

В www.kimberleykids.bg имате възможност за бързо и  лесно пазаруване. Може да направите поръчка с или без регистрация. Вие сте избрали продукта, който желаете да поръчате, необходимо е да изберете желания от вас размер, след което да добавите продукта във вашата кошница-с натискане на бутона “КУПИ“. Продукта е добавен във вашата пазарска кошница, и Вие може да продължите с пазаруването.

Вие сте избрали и добавили във вашата пазарска кошница продуктите, който желаете да поръчате. Отворете вашата пазарска кошница, намираща се в горния десен ъгъл чрез бутон „Виж кошницата“, за да прегледате поръчката, коригирате количества или да премахнете продукт. След като сте прегледали вашата поръчка, за да поръчате избраните продукти, натиснете бутон “Плащане“. Ще бъдете прехвърлени на следващата стъпка, където може да направите регистрация, да влезете във вашия профил или  да направите поръчка без регистрация.

Попълнете коректно вашите данни-имена, телефон, имейл, адрес на доставка.След като сте попълнили информация относно доставката, е необходимо да потвърдите вашата поръчка, чрез бутон “Потвърди поръчката“.

При успешно потвърдена поръчка Вие ще получите имейл за успешно направена поръчка.

Ще бъдете уведомени по имейл, когато вашата поръчка е обработена и изпратена.

→Доставка

Експресна доставка до врата/доставката се извършва от куриер на посочения от вас адрес/ на следващия работен ден за поръчки

направени до 15:00 часа.За всички поръчки направени в неработен ден, ще бъдат доставени в рамките на 2-3 дни. Поръчки направени по време на официални празници, ще бъдете информирани със съобщение за датата на доставка.

Доставка до врата за страната – 4.50лв.

Доставка до офис на Спиди - 3,00лв.

Доставка до офис на Еконт -3,50лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  за поръчки над 80 лв.

Безплатната доставка не се комбинира с артикули с намалена цена!


→Плащане

Плащане с наложен платеж в деня на получаване на поръчката-заплаща се на куриера.

Плащане с Кредитна/Дебитна карта -директно на куриера в момента на  доставката.

→Връщане и замяна

Вие имате възможност да върнете/замените закупената от вас стока в 14 дневен срок от датата на получаването. Продуктите, който желаете да върнете и/или замените трябва да със запазена оригинална опаковка, етикет и добър търговски вид. Да не са ползвани, изпирани или гладени. Необходимо е предварително да ни уведомите, че желаете да върнете/замените стока като попълните формуляра за връщане на продуктите или се обадете на телефон 088 42 33 455.

Вие заплащате транспортните разходи при връщане/замяна на стока.

 →Лични данни и сигурност

Съгласно закона за защита на личните данни www.kimberleykids.bg гарантира на свойте клиенти пълна конфиденциалност на личните данни. Информацията, която въвеждате във вашите профили се използва единствено и само, за да обработим  и изпратим вашите поръчки. Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Приятно пазаруване! ♥